Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Tourism Megatrends Conference

Το Hospitality.Next επανέρχεται με τη μορφή ενός μεγάλου συνεδρίου για να καλύψει σφαιρικά τις σημαντικότερες τάσεις σε όλο το φάσμα του Hospitality Strategy, Guest Experience και Tourism Marketing & Technology.
Διεθνείς keynote speakers παρουσιάζουν τις κορυφαίες τάσεις στον τουρισμό, ενώ Έλληνες «απαντούν» με τα κορυφαία best practices της εγχώριας αγοράς τουρισμού.

Panel Discussion

Panel Discussion με κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς τουρισμού


"Producing a digital experience that enhances your physical travel product"
Υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων τουρισμού συζητούν τρόπους αποτελεσματικής ή καινοτόμου αξιοποίησης των ψηφιακών μέσων για τη δυναμική ανάδειξη του ταξιδιωτικού προϊόντος


Στo πάνελ συμμετέχουν:

  Δήμητρα Βλάχου, Marketing Manager, Celestyal Cruises
  Δημήτρης Μιχελογιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κρήτης
  Μαρίνα Παπατσώνη, Marketing & Business Development Director, ΤΕΜΕΣ Α.Ε. – Developers of Costa Navarino
  Γιάννης Τσίχλης, Director of Marketing, Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel

Conference Sessions

To Tourism Megatrends Conference, με παράλληλες συνεδρίες για τα Social Media και τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, θα καλύψει όλους τους καίριους τομείς που αφορούν τους ξενοδόχους, αλλά και επιχειρήσεις απ’ όλο το φάσμα του τουριστικού κλάδου. Στα sessions του συνεδρίου θα συζητηθούν οι παρακάτω βασικές τάσεις:

 • Hospitality Showcase
 • Hospitality Strategy
 • Hospitality Experience
Διαβάστε περισσότερα

Θεματολογία του συνεδρίου

Το συνέδριο θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως:

 • Πώς αποτιμούν την πορεία του ελληνικού τουρισμού διεθνείς οίκοι αναλυτών και ποιες οι προβλέψεις τους για την επόμενη σεζόν; Σε ποιους τομείς προτείνουν επενδύσεις;
 • Ποιος ο αντίκτυπος για κάθε brand του τουρισμού, όταν μεγάλα fashion brands όπως Versace, Bulgari, Ferragamo μπαίνουν στον χώρο της φιλοξενίας ανοίγοντας δικά τους ξενοδοχεία;
 • Σε τι επιμέρους χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αναλύεται η τάση των Smart Hotels;

Special Sessions

Δύο μοναδικά special sessions

Social Media & Digital Tourism: Στο workshop αυτό θα αναλυθούν τα megatrends που θα πρέπει να γνωρίζετε για να αξιοποιείτε σωστά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Escape Game: Under Pressure - Team motivation in a changing environment.
Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη διαδραστική εμπειρία θα κληθούν να λύσουν ένα μυστήριο και μέσα από τη διαδικασία αυτή θα ανακαλύψουν τρόπους για να εμπνέουν το προσωπικό τους να δίνει τον καλύτερό του εαυτό ακόμα και κάτω από τις απαιτητικότερες συνθήκες.

Διεθνείς Ομιλητές

Serge Trigano O Σερζ Τριγκανό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ξενοδοχίας. Ήταν Πρόεδρος των Club Med κατά την «χρυσή εποχή» της πρωτοποριακής αλυσίδας αλλά και εμπνευστής των Mama Shelter Hotels, του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που εξαπλώνεται δυναμικά από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες κι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σεούλ.
Martial Robardet Ο Martial Robardet, Υπεύθυνος Ανάπτυξης των ξενοδοχείων CityHub στην Ευρώπη, εντοπίζει, αξιολογεί και διαχειρίζεται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε πόλεις όπως το Παρίσι, η Βαρκελόνη και η Αθήνα.
John Goldwyn Ο John Goldwyn, ως επικεφαλής του τμήματος Planning & Landscape Design WATG, έχει αναπτύξει ξενοδοχειακές μονάδες σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Russell Kett Ο Russell Kett είναι Πρόεδρος της HVS στο Λονδίνο, ηγετικής εταιρείας στο χώρο του hotel valuation, consulting, asset management και brokerage, με γραφεία σε 30 χώρες παγκοσμίως.
Dr. Audrey Tang Η Dr. Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στη Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant και τακτική συνεργάτης της τηλεοπτικής εκπομπής The Chrissy B Show. Απέκτησε το διδακτορικό της στο Brunel University Business School, με εστίαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη επαγγελματιών που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη.
Mara Manente Η Mara Manente είναι Διευθύντρια του CISET, του Διεθνούς Κέντρου Μελετών Τουριστικής Οικονομίας στην Ιταλία από το 1991.
Raimon Christiani Ο Raimon Christiani ηγείται του κλάδου Travel & Transportation της ΙΒΜ σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, είναι Vice President και Partner της IBM Global Business Services.
Dimitris Hiotis Ο Δημήτρης Χιώτης ηγείται του τμήματος Travel & Hospitality της βρετανικής Simon-Kucher & Partners, συμβουλευτικής εταιρείας που εξειδικεύεται στους τομείς του Pricing, Sales & Marketing.
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
GTP
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR